dimarts, de juliol 01, 2008

Hi havia una vegada un motxileru glamourós...

Ja falta poc per l'OTTRKOK 2009 (operació tocar tita russa, kazaka o kirguiza).
La diferència amb altres viatges és que per primera vegada faré servir la famosa motxilla del motxileru. Quan vaig anar al Perú, anava molt carregat i podíem deixar maletes a llocs segurs. Ara, no tenim ni puta idea d'on dormirem i/o acabarem.

La qüestió és: com es fa una motxilla de motxilero però amb glamour?

Doncs no ho sé, però ho descobriré.

No vull tornar a passar la frustració de l'any passat a Moscou quan no ens van deixar a tres discoteques glamouroses... aquí el Dr. Infierno diria: "claro, es que como vas de cumba por la vida..."

Una motxilla, una ressidència russa, 4 dies de tren, 4 països, llet d'euga fermentada... on fico el glamour?
No ho sé, però el ficaré on sigui.

Un motxilero normalment porta 3 mudes, una posada i dues a la motxilla. En aquest cas, una de les mudes, Calvin Klein... per a les nits compromeses.

Pantalons... uf! pantalons, uns de muntanya per anar a cavall per les estepes kirguizes, uns texans i uns texans glamourosos... no?

El vestit de bany que no falti, que els llacs russos donen molt de sí els diumenges.

Sabates: sandàlies d'estiu (avarques no, que a Rússia no tenen glamour, bé a BCN tampoc segons el Dr. Infierno), deportives per a ciutat, botes de muntanya i sabates glamourosíssimes. Ups, massa sabates, aquí tindré un problema...

Samarretes, les justes, una posada i 3 a la motxilla. Una d'elles que sigui almenys del Zara (!). Ah! una camisa mona glamourosa també s'escau.

Potingues: tots! per alguna cosa s'han inventat els potingues "de viatge" petitons i monus, i que no falti la crema exfoliant.

En principi amb això hauria de tenir prou per 7 setmanes.

El que s'ha de fer per poder anar un dia de marxa per la meravellosa ciutat de Moscou.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Joer, le había escrito un megacomentario de "Como ser glamuroso con mochila" pero el jodido blogger ha hecho una cosa rara y no lo ha publicado.

Unknown ha dit...

joé... i ara??? l'he trucat avui senyor Dr. Infierno, però com és habitual, cap resposta...