dimecres, de febrer 21, 2007

Kraków: invocant al gran Zator

Resumim aquest viatge: hi ha polonesos amb grans virtuts. T'estimo Damian!!!!

Ens vam trobar amb una ciutat cuidada, neta, antiga... Molt maca. Els polonesos eren molt simpàtics i feien per ajudar-te. Vam llogar un apartament al bell mig de la ciutat a tan sols unes passes de la Plaça Major del centre històric. No diem el preu per intentar que no els apugin...

Hem dedicat aquests dies a "jalar" com porcs.
Els pierogy són una mena d'empanades (semblant a les xineses, oi Lydiu?) farcides de coses diverses i que tenen un gust de vici. Hem dinat per 3 euros amb una beguda, una sopa i un plat de pierogy.
Aquests preus són comuns però al centre només els podeu trobar en els bar Mleczny, els antics menjadors subvencionats pel govern.

Hem descobert la nit polonesa... hehe, deixant de banda la perversió amb la que hem introduït al nostre company de viatge hetero dins el món més fosc de la nit gay...hem gaudit de la nit.

Les cerveses de mig litre i els cubates per 1 o 2 euros. La primera nit, vam ser les reines de la nit. Morenos, barbes... els teniem a tots bojos, però tocar tita, no en vam tocar....

La part més xunga del viatge, que no la menys interessant, va ser la visita al camp de concentració nazi Auschwitz i Auschwitz II (Birkenau).

Una pincellada d'aquesta negra pàgina en la història de la humanitat. No és una visita fàcil i fa molt de respecte entrar a una cambra de gas i veure al seu costat un crematori.

Anècdotes unes quantes: el meu enamorament tot arribant a Kraków, els meus "pinitos" amb el polonès (amb força èxit...), conduint per carreteres poloneses... en fi, si voleu més detalls....


aneu a Kraków!!! hehehe

Vittro a Polònia: Febrer 2007

2 comentaris:

Tineta ha dit...

Ostres, però com t'ho fas per anar sempre acompanyat de tios bons?
Quina enveja, aquest viatge!

Unknown ha dit...

no sé qué les doy.... :D